Koronatiedote

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy auttaa paikallisia yrittäjiä eri tuki- ja rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa. Ota yhteyttä!

Maailman Korona-tilanne on iskenyt meihinkin täydellä voimalla ja tilanne on aika haastava. Me Yrityspalveluissa pyrimme auttamaan kaikin mahdollisin keinoin ja vaikka meilläkään ei ole suoria eikä oikeita vastauksia kaikkiin kysymyksiin niin pyydän olemaan yhteydessä meihin päin, mikäli yrityksenne tilanne vaatii apua. Yritetään löytää ratkaisut ja oikeat kanavat yhdessä.

Tässä alla lisäksi muutamia linkkejä, mistä kannattaa aloittaa avun etsintä.

Business Tampere on avannut suoran tukihaun yrityksen häiriötilanteisiin toimialasta riippumatta, josta voi saada suoraa tukea yrityksen kehittämistoimiin: https://www.businessfinland.fi/suomalaisille-asiakkaille/palvelut/rahoitus/hairiotilannerahoitus/.

Verotukseen on tehty helpotuksia, esim. ennakkoveron pienentämiseen riittää pelkkä oma ilmoitus. Verohallinnon toimenpiteet päivittyvät koko ajan, ajantasaisin tiedon löydät: https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/uutishuone/korona/verohallinto-tukee-yrityksi%c3%a4-koronatilanteessa/.

Pirkanmaan Yrittäjien sivuilla ylläpidetään neuvontasivua kaikista mahdollisista Koronaan liittyvistä asioista ja sivustoja päivitetään koko ajan vastaamaan uusia ohjeistuksia ja tukimahdollisuuksia: https://www.yrittajat.fi/yrittajat/kaikki-koronasta-yrittajalle.

Pyydämme teitä kaikkia välittämään tietoa kaikille mahdollisille tutuille yrittäjille ja pyytämään olemaan meihin yhteydessä, mikäli he kokevat, että tarvitsevat apua. Pysytään kaikki turvassa!

 

Markus Pikka

050 310 0331

Tanja Lahti

050 3646 052

etunimi.sukunimi@hameenkyro.fi

2020-03-27T11:51:17+02:00