KOULUTUKSET 2018-04-30T09:20:08+00:00

Monipuoliset ja laadukkaat koulutukset

Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy järjestää ja kartoittaa monipuoliset koulutukset yrittäjien tarpeiden mukaan yrityksen koko elinkaaren vaiheisiin. Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan yrittäjän omien toiveiden tai aikataulujen mukaisesti – myös yksittäisesti. Tyypillisimpiä koulutuksia kauttamme ovat hinnoittelukoulutukset, sosiaalisen median koulutukset ja nettisivukoulutukset (esim. WordPress).

Teemme kattavaa yhteistyötä eri koulutustahojen kanssa ja autamme Sinua miellellämme löytämään juuri Sinulle sopivaa koulutusta tarpeesi mukaan.

ota yhteyttä!

Koulutusyhteistyökumppanimme

Teemme läheistä yhteistyötä eri kouluttajatahojen kanssa. Kartoitamme mielellämme juuri sinulle sopivaa koulutusta tarpeesi mukaan yhteistyökumppaneidemme laajasta koulutusvalikoimasta.

Mikäli olet kiinnostunut lisäkoulutuksesta tai koulutusmahdollisuuksista niin ota meihin yhteyttä ja autamme sinua löytämään toiveidesi mukaista koulutusta.

Sasky koulutuskuntayhtymä

Sasky koulutuskuntayhtymän jäsenkunnat ovat Huittinen, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Keuruu, Kihniö, Kokemäki, Multia, Mänttä-Vilppula, Parkano, Punkalaidun, Ruovesi ja Sastamala. Perussopimuksen mukaan koulutuskuntayhtymän tehtävä on ylläpitää, kehittää ja järjestää peruskoulutuksen jälkeen annettavaa toisen asteen ammatillista koulutusta sekä yleissivistävää koulutusta.

Työelämän palvelu- ja kehittämistehtävät ovat osa Saskyn koulutustehtävää. Koulutuksen suunnittelussa asiakaslähtöisyys määrittelee suunnittelun lähtökohdat. Kuntayhtymän laaja maakunnallinen vaikutusalue mahdollistaa kuntayhtymä- ja oppilaitoskohtaisen koulutuksen suunnittelun niin, että kunkin oppilaitoksen alueen työvoima- ja koulutustarpeet voidaan ottaa huomioon.

Hämeenkyrössä Sasky toimii Ammatti-instituutti Iisakissa sekä Osaran maaseutuopetusyksikössä.

Sasky.fi
Iisakki
Osara

Aiko Academy Oy

Aiko Academy Oy on valtakunnallinen koulutus-, asiantuntija- ja konsulttipalveluita tuottava organisaatio. Yhtiön toimialana on tarjota ja järjestää aikuiskoulutusta, työvoimakoulutusta, kansainvälistä koulutusta ja työelämäpalveluiden kehittämistoimintaa sekä konsultointia.

Aikon koulutustarjontaan kuuluvat mm. muutoskoulutukset, täsmäkoulutukset sekä rekrytointikoulutukset. Aiko Academyn kautta on tarjolla myös kattavat lupakorttikoulutukset.

Lue lisää!

TAMK

TAMKista saat osaavan kumppanin yrityksen liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämiseen. Käytössäsi on TAMKin laaja asiantuntijaverkosto sekä idearikkaita opiskelijoita. Voit antaa heille yksittäisiä toimeksiantoja tai solmia pitkäjänteisen ja monialaisen kehittämiskumppanuuden. Työyhteisöt voivat tilata heiltä myös henkilöstökoulutusta.

Alueellamme TAMK toimii Hämeenkyrössä ammatti-instituutti Iisakissa ja Ikaalisten I-kampuksella.

Iisakki
TAMK Ikaalinen

Valmennusmajakka Oy

Valmennusmajakka tukee, kouluttaa, valmentaa ja kannustaa yritystoimintaa suunnittelevia ja pienyrittäjiä tulokselliseen ja tavoitteiden mukaiseen menestyvään yritystoimintaan yrittäjyyden elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Lue lisää!