MATKAILU 2021-06-28T12:20:57+03:00

Matkailu

Matkailu Hämeenkyröön kannattaa aina! Hämeenkyrön Yrityspalvelut Oy tarjoaa Hämeenkyrön kunnan monipuoliset matkailupalvelut. Matkailusivumme löydät alla olevasta linkistä. Matkailusivuiltamme löydät kaiken mahdollisen tiedon tulevista tapahtumistamme, ruokailupaikoistamme, majoituksesta, juhla- ja kokoustiloista tai vaikkapa paikallisten lounasravintoloiden lounaslistat.

Järjestämme neljä kertaa vuodessa kaikille avoimen koskinäytöksen Kyröskosken partaalla. Koskinäytökset ovat vappupäivänä, juhannuspäivän, heinä- ja elokuun toisena sunnuntaina kello 14.00 – 14.30. Ohjelma kosken partaalla alkaa tuntia ennen näytöstä.

Järjestämme vuosittain Saunoja Suvessa – tapahtuman heinäkuun lopulla. Tapahtumassa Hämeenkyrön tilaussaunat lämpiävät ja avaavat ovensa yleisölle.

Julkaisemme vuosittain kunnan matkailuesitteen, joka ilmestyy kotimaan matkailumessujen yhteydessä huhtikuussa. Katso esite alla olevasta linkistä.

Kaikkiin matkailuun liittyvissä asioissa voit aina kääntyä meidän puoleemme ja autamme Sinua parhaamme mukaan.

Maisematie.fi
Matkailuesite

Messut ja tapahtumat

Olemme aktiivisesti mukana erilaisilla matkailuun liittyvillä messuilla ja tapahtumissa. Tänä vuonna meidät tavoittaa mm. seuraavilta messuilta tai tapahtumista:

Vihreä sydän Matkailuyrittäjät ry.

Olemme aktiivisesti mukana Vihreä sydän Matkailuyrittäjät ry:n toiminnassa yhdessä Ylöjärven ja Tampereen kanssa. Vihreä Sydän Matkailuyrittäjät ry:n tarkoituksena on edistää ja kehittää matkailun sekä matkailuyrittäjyyteen liittyvän tuotekehityksen ja markkinoinnin yleisiä edellytyksiä, alan koulutus- ja tutkimustoimintaa sekä yhteistoimintaa ja vuorovaikutusta.

Tavoitteena on mukana olevien yritysten yhteistyön ja verkostoitumisen parantaminen, yhteistyön ja verkostoitumisen avulla aikaansaatu tuotekehitys ja uusien tuotteiden testaus ja markkinointi.

Lue lisää!