MUUTA HÄMEENKYRÖÖN 2020-06-24T12:32:51+03:00

Ohittamaton Hämeenkyrö – aivan Tampereen kupeessa!

Asuminen Hämeenkyrössä

Hämeenkyrössä asuminen on helppoa ja laadukasta. Täällä Sinulla on aidosti mahdollisuus asua maalla kansallismaisemissa lähellä laadukkaita kuntalaispalveluja, mutta samalla vain kivenheiton päässä Tampereelta. Hämeenkyrön kunnalla on tarjolla useita upeita tontteja Mahnalassa, Ahrolantiellä, Ali-Niskalan sekä Kyröskosken harjun upeissa maisemissa.

Tutustu tarkemmin tonttitarjontaamme ja varaa omasi jo tänään!

Kaikki kunnan omakotitalotontit

Hämeenkyrön omakotitalotontit

Klikkaa vasemmasta reunasta tonttipörssi aktiiviseksi ja näet kunnan pientalotonttitarjonnan kartalla. Palvelussa näkyvissä mm. hinta-, pinta-ala- ja rakennusoikeustiedot tonteista.

Kysy lisää maankäyttöinsinööri Jori Alanko, puh. 050 68 248 tai kaavoitus@hameenkyro.fi tai lue lisää Hämeenkyrön kunnan kotisivuilta Hämeenkyrön kunnan tontit.

Kunnan vuokra-asunnot

Hämeenkyrön kunnan vuokra-asuntoja hoitaa

Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy

Eetu Skyttä, 0207 488 316, eetu.skytta@kiinteistotahkola.fi

Katriina Kilpinen, 0207 488 302, katriina.kilpinen@kiinteistotahkola.fi

Hämeenkyrön myynnissä olevat asunnot

Hämeenkyrön myynnissä olevan asuntokannan löydät kätevästi Etuovi.com – palvelusta. Muistathan päivittää hakukriteerit, jotta myös uusimmat kohteet tulevat hakuusi mukaan.

Hämeenkyrön myytävät asunnot

Palvelut Hämeenkyrössä

Hämeenkyrön palveluesite

Olemme Hämeenkyrössä panostaneet merkittävästi kuntalaispalveluihin ja niiden laadukkuuteen. Lähes kaikki päiväkoti- ja koulupalvelut toimivat joko täysin uusissa tai peruskorjatuissa kiinteistöissä vain kävelymatkan etäisyydellä.

Päiväkodit

Hämeenkyrössä toimii neljä erittäin laadukasta päiväkotia:

Koulut

Ammatillinen koulutus

Hämeenkyrön kunta on osakkaana koulutuskuntayhtymä SASKY:ssä, joka järjestää monipuolista ammatillista koulutusta alueen yritysten työvoimatarpeisiin.

Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunta sijaitsee Pirkanmaan maakunnan luoteisosassa. Hämeenkyrö on osa Suomen kasvukäytävää ja sijaitsee Suomen toiseksi suurimman Tampereen kaupunkiseudun välittömällä vaikutusalueella. Hämeenkyrön sijainti on keskeinen, sillä meiltä on vain 30 minuutin matka Tampereen keskustaan, Pirkkalan lentoasemalle tai Helsingin moottoritielle.

Hämeenkyrön asukasluku on kasvanut tasaisesti 2000 – 2018 välisenä aikana ja tänä päivänä meitä onnellisia hämeenkyröläisiä onkin jo hiukan alle 11 000.