PALVELUT 2018-04-30T09:15:13+00:00

Palvelut aloittaville ja jo toimiville yrityksille

Meiltä palvelut yrityksille! Onko sinulla liikeidea, mutta et tiedä, kuinka viedä sitä eteenpäin? Oletko ehkä jo tehnyt päätöksen yrittäjäksi ryhtymisestä, mutta et ole aivan varma, mitä rahoitus- ja tukimuotoja sinulle olisi tarjolla? Vai tarvitsetko apua ja ohjeistusta liiketoimintasuunnitelman tekemiseen? Näihin kaikkiin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen meiltä. Me autamme Sinua pääsemään alkuun yritysideasi kanssa alusta asti. Saat kaiken mahdollisen tuen meiltä ja yhteistyökumppaneiltamme, jotta pääset toteuttamaan unelmaasi yrittäjänä.

Tarjoamme myös kattavat tukipalvelut jo olemassa oleville yrityksille ja yrittäjille. Teemme erittäin läheistä yhteistyötä Hämeenkyrön Yrittäjät ry:n kanssa ja pyrimme yhdessä ratkaisemaan paikallisen elinkeinoelämän tarpeita koulutukseen tai liiketoiminnan tukemiseen.

Pyrimme keräämään sivuillemme kootusti erilaisia vaihtoehtoja palveluista, joita yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville on tarjolla. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme yhdessä juuri Sinulle sopivat palvelut yrityksesi tarpeiden mukaan.

Koulutukset
Tukipalvelut
Matkailu
Yritysrekisteri