Yrittäjyysbuusti 2.0 alkaa pian!

Suuren suosion saavuttaneen Yrittäjyysbuusti -palvelun toinen osa saapuu käytettäväksesi kevään 2019 aikana. Maksuton palvelu on tällä kertaa suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneiden lisäksi myös uusille yrittäjille.

Mikä ihmeen Yrittäjyysbuusti?

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille.

Yrittäjyysbuustin tarkoituksena on antaa juuri sinulle sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen – tai vaikka vain kartoittamaan, olisiko sinusta yrittäjän saappaisiin. Toimintamme perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti.

Tavoitteemme on, että pääset neuvoillamme eteenpäin ja saat yritysideasi lentämään. Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää! Markus Pikka, 050-331 300 tai markus.pikka@hameenkyro.fi

Yrittäjyysbuusti on osa Pirkanmaan Kasvubuustia, joka on hallituksen Työnvälityksen kärkihankkeen Kasvuyritysten työllisyysohjelmaa, jossa pilotoidaan uusia palveluja yhteistyössä palveluntuottajien kanssa. Hanketta rahoittaa työ- ja elinkeinoministeriö.

https://kasvubuusti.fi/

2019-05-08T12:09:53+03:00